20220209_215341-min.png

Residential Extension

Sector

Residential

Location

Preston, Lancashire

Year

2022

Located in the Fulwood area of Preston, Studio FRI were instructed by the owner of the property to create additional living / sleeping and storage space to the front of the dwelling while keeping the architecture of the proposed extension in line with the existing facade.

 

The double story front extension along with the proposed new porch entrance has turned the existing box house into a stunning detached property that is worthy of being called a home.

In addition to the changes at the front we have also designed a single storey outhouse at the back of the garden for the client which includes a kitchen and gaming area.

A full drawing package was produced and submitted to the council for this property from as built drawings to proposed plans as well as 3D Renders of the proposals.

Modern Kitchen
MSK_4 - Photo.png